Ons Aanbod

Optiek Goovaerts in Deurne koppelt creatieve designs en nieuwe ontwerpen aan klassiekere modelletjes die barsten van de stijl. Ons oog voor ijzersterke kwaliteit verzekert je van de beste brillen, monturen en accessoires. En als opticien in je buurt, staan we altijd klaar met raad, hulp én onderhoudstips.

Image

Brillen
__

De lat moét hoog liggen als je een bril kiest. Persoonlijkheid, creativiteit, budget, brilglas op maat… Alles moet kloppen. Samen vinden we het model dat bij je past!

Image

Zonnebrillen
__

De perfecte zonnebril is een krachtpatser. Hij biedt bescherming, tilt jouw stijl naar een hoger niveau en gaat jaren mee. Je vindt hem in ons uitgebreide assortiment!

Image

Kinderbrillen
__

Kinderbrillen in alle vormen, maten en kleuren? Kom samen met je zoon of dochter bij ons langs. Probeer, voel, test en zet op. Kijk, ervaar en kies de leukste kinderbril voor elke dag.

Image

Contactlenzen
__

Lenzen die je amper voelt, maar die je kijk op scherp zetten? De nieuwste generatie contactlenzen is verbluffend comfortabel. Wij helpen je met plezier bij je keuze.

Image

Oogmeting
__

Het perfecte zicht begint met een nauwkeurige oogmeting. Via professionele meting kunnen we precies bepalen hoe we je weer kunnen laten genieten van een scherpe kijk.

Image

Glasadvies
__

Een montuur kiezen is belangrijk, maar het glas maakt het verschil! Optiek Goovaerts zorgt voor glasadvies op maat. En slijpt jouw maatwerkglas in eigen atelier, voor maximaal resultaat.

Image

Sportbrillen
__

Als jij tot het uiterste gaat, verwacht je dat ook van je bril. Optiek Goovaerts heeft een ruim gamma aan sportbrillen, die optimaal presteren in zelfs de meest uitdagende omstandigheden.

Image

Onderhoud
__

Met het juiste onderhoud gaat je bril véél langer mee. En beleef je er simpelweg meer plezier aan. Wij adviseren je met de glimlach over de beste onderhoudsproducten voor jouw bril.

Image

Accessoires
__

Je knappe montuur maakt jouw stijl helemaal af. Tijd om ook je bril te voorzien van coole accessoires. Ontdek al onze onmisbare, trendy producten voor brildragers!